Alle kinderfeestjes

Op locatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen.

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen als team een misdaad voorkomen of oplossen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten

Dol op poppen- of theatervoorstellingen? Vier dan je verjaardag kinderfeestje bij het Amstelveens Poppentheater! 

Tijdens het kinderfeestje maken jullie kennis met verschillende circustechnieken. Verspreidt over de zaal zijn er de onderdelen opgesteld die jullie afgaan. Je mag alles uitproberen.

My Private Party organiseert kinderfeestjes in verschillende thema's, custom made baby-showers en reveal-party's én een knutselclub op onze gezellige locatie in Amsterdam.

Een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Hier vind je twee zwembaden: een wedstrijdbad en een extra verwarmd instructiebad.

Sinds kort kun je ook je partijtje vieren bij Studio Westerdans.

 

Schminkkoppies maakt jouw feestje nog leuker, want wie wil er nu niet voor een keer veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses?

Bij My Little Van Gogh kun je een creatieve, leuke en stressvrije kinderfeestje krijgen voor kids tussen 1 en 4 jaar!

Ben je jarig maar is het buiten niet zulk lekker weer? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het overdekte speelparadijs van Ballorig Gaasperplas en vier hier je feestje!

Het begint al leuk. Honny de pony haalt jou met je vriendjes op van de parkeerplaats en brengt je naar de boerderij.

Met iedereen van 3 t/m 8 jaar vier je een verhalenfeestje bij 020studio. 

Kinderboederij met ponydorp De Bonte Belevenis heeft een feestje voor ponyliefhebbers!

Een spannend kinderfeestje beleef je zeker bij de Klimmuur Rotterdam! Hoe hoog komen jij en je vriendjes?

Maak zelf je kinderfeestje in Speelpark de Swaan. Lekker spelen in de 5 speeltuinen!

Prachtige vlinders. En sindskort een nieuwe belevenis; de vogeltuin vol met tropische vogels!

Op een gezellige locatie in Boskoop kun je in allerlei coole thema's je kinderfeestje vieren! Wat dacht je van een Minions feestje, een Frozen feestje, Cupcake Party, Prinsessenfeestje of een spannend Reptielenfeestje! Hoe cool is dat? 

Neem je vrienden mee om lekker te springen en te spelen bij Indoorpretpark Maassluis!

Op zoek naar origineel kinderfeestje voor uw kind? Met BubbelBal en onze BubbelBallen zal het ongetwijfeld een feest worden!

Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps. Bij dit bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden

 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...