Alle kinderfeestjes

Spyctive Kinderfeestje

De kinderen gaan een spannende missie volbrengen. Zij ontvangen het missiedossier met aanwijzingen en voor ieder kind een spionnenboekje. Buiten gaan zij op zoek naar gekleurde enveloppen met opdrachten en codeberichten

LEEFTIJD:
7 t/m 13 jaar.
DEELNEMERS:
Van 4 t/m 40 mogelijk
LOCATIE:
Thuis of op elke gekozen locatie.
PRIJS:
€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
WEBSITE:
http://spyctive-kinderfeestje.nl
TELEFOON:
088-4080804
EXTRA:
Met telefonische begeleiding
AANBIEDER:
Spyctive Misdaadspellen

Voor het volbrengen van deze missie ontvangen de kinderen het Top secret missiedossier met alle informatie en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie uit te wisselen. Anonieme sms-jes en informatie over verdachte personen in de omgeving maken de missie nog realistischer.

 

Tijdens een buitenmissie volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken zij codes en sturen zij geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnenmissie gaan de kinderen als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?

 

Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Thema

Thema
Mysterie
Thema
Spannend
Thema
Actief
Thema
Spion en Detective
Thema
Superhelden

Leeftijd

Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar

Locatie

Locatie
Op locatie
Locatie
Feestjes buiten
Locatie
Feestjes binnen

Provincie

Provincie
Noord-Holland
Provincie
Alle provincies
Provincie
Drenthe
Provincie
Flevoland
Provincie
Friesland
Provincie
Gelderland
Provincie
Groningen
Provincie
Limburg
Provincie
Noord-Brabant
Provincie
Overijssel
Provincie
Utrecht
Provincie
Zeeland
Provincie
Zuid-Holland

Martine 14-05-2023

Ondanks het slechte weer hebben de jongens het super gehad! Het was zeer spannend en iedereen die voorbij kwam zagen ze als verdacht! Team 171 heeft de missie volbracht, bedankt agent Spectre!

Debby 01-05-2023

Geweldig leuk. Het bellen is echt leuk bedacht en maakt het voor de kinderen zo echt. Ze vonden de handboekjes erg leuk. De kinderen hebben het er na een week nog over. Zeer tevreden!

Anoniem 26-04-2023

TOP FEEST! Wij hebben een binnenfeestje professor Ravos gedaan en het was fantastisch. Het zit heel erg leuk in elkaar en het is echt heel erg spannend.

Tim 15-03-2023

Geslaagde missie, professor terug gevonden. Superleuk verjaardagsfeestje!

MennoNatas 01-03-2023

Geweldig feestje gehad. Top geregeld en de kinderen vonden het heel erg spannend. Absoluut een aanrader

Kosthamer 04-02-2023

Bedankt, het was top!

Caro 04-01-2023

Onze dochter heeft een erg leuk spionnen/detective feestje gehad!!

Charissa Bertou 14-12-2023

Echt een toppartijtje gehad. Wat een toeval dat je tijdens je zoektocht uitgerekend een man met breekijzer tegen komt. Die was meteen verdacht natuurlijk en werd direct gemeld aan de geheim agent. Kinderen vonden het zo geslaagd die willen volgend jaar weer.

Carlo Pietersen 14-10-2022

Dank jullie wel voor het leuke kinderfeest! Onze dochter, haar vriendinnen en vriendjes hebben genoten. Gelukkig is het beide teams gelukt zanger Dennis te bevrijden van zijn ontvoerders.

Gerda en Joost 10-10-2022

Wat een geslaagd spel was dit. Erg leuk om al het bewijs te onderzoeken en zo tot de dader te komen. Aan alles is gedacht en elk stukje bewijs waar je een vraag bij kunt bedenken, is ook een antwoord op. In het begin hadden de kinderen wat moeite om de draad op te pakken omdat ze niet helemaal wisten hoe ze moesten beginnen. Maar agent Oost pakte dit geweldig op. Hij heeft het uitgelegd en de kinderen begrepen het. Vanaf dat moment gingen ze als een speer. Met als gevolg ... missie geslaagd. Wij gaan dit volgend jaar weer doen met onze jongste dochter. Het kost wat, maar dan heb je ook zeker een super geslaagd feest/missie ;)

Annabelle 01-10-2022

Wij hebben een ontzettend leuk feestje gehad. Het zit goed in elkaar en het contact met de agent maakt het helemaal af. Wij hebben het spel met 15 kinderen gedaan en dat is toch wel wat veel. Dit heeft niets met het spel te maken, maar ik vind zo'n grote groep wel wat veel kids tegelijk. Zeker als je met drukke 12-jarige jongens te maken hebt. De kinderen vonden het geweldig. Ondanks het koude weer gingen ze er helemaal in op. Het verbaasde mij hoe zelfs deze leeftijd nog geloofde in het verhaal. Aan het einde van het spel ontstond er een kleine discussie onder de spelers of het nou wel of niet echt was. Toch geweldig dat er dan toch nog velen waren die er van overtuigd waren dat het echt was. Toeval wil dat er een helikopter bij ons overvloog en de begeleider dat heeft gehoord. Hij vroeg, zien jullie een helikopter? Nou dat is onze agenten die onderweg zijn om de verdachten op te pakken. Helemaal top hoe hij dit in het verhaal verwerkte. Zeker een aanrader.

Ellebinneke 29-09-2022

Dit was heel erg leuk om te doen. Als ouders jaloers dat we niet mee mochten doen. Bewijs onderzoeken en aanwijzingen ontrafelen. Het is allemaal heel echt. We dachten vooraf dat het een beetje als zo'n moorddiner zou worden. Maar het is heel erg realistisch en net alsof je een zaak van de politie krijgt, maar dan voor kids. Heel leuk en wij hebben ervoor gezorgd dat de maffiabaas is opgepakt, nou ja de kids dan, wij hebben stiekem toch een beetje meegedaan, hihi.

TomdeNoot 20-09-2022

Leuke speurtocht met leuke spullen. Ziet er mooi uit en het bellen is tof! Onze agent verwerkte ook informatie die wij ondertussen via sms naar hem stuurde. Er reed twee keer een zwart busje langs, dus wij het kenteken aan onze agent sturen en prompt belt hij om de kinderen te zeggen dat een verdachte in een busje met dat kenteken in de buurt was. Hilarisch! Erg goed concept!

DeGroot 10-04-2021

Ontzettend bedankt voor dit avontuur! Onze dochter heeft genoten. Agent Hagel en Agent Oost deden het geweldig.

Postman 15-01-2021

Een erg leuke speurtocht met een agent aan de telefoon. De kinderen vonden het in het begin wat eng om te bellen (7 jaar), maar al snel werd dit stoer. Ik raad een buitentocht met heel koud weer niet echt aan, we moesten tussendoor echt af en toe stoppen om op te warmen. Maar verder echt absoluut geslaagd.

Evert1970 24-11-2020

Wat was dit top zeg! Een super leuk feest. Niet alleen de kids hebben genoten. Na afloop bij het opruimen vonden we een briefje met de opmerking Beste feest EVER!!! Haha, dat zegt toch genoeg lijkt mij.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...