Alle kinderfeestjes

4tot12 Feestjes

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen.

LEEFTIJD:
4 t/m 12 jaar
DEELNEMERS:
Van 4 t/m 15 mogelijk
LOCATIE:
Thuis of op elke gekozen locatie.
PRIJS:
Vanaf € 49,50 totaalpakket.
WEBSITE:
http://4tot12-kinderfeestje.nl
TELEFOON:
088-4080808
EXTRA:
Interactieve feestjes
AANBIEDER:
4tot12 kinderfeestjes

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdrolspeler. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen in gekleurde enveloppen. Met deze aanwijzingen en de aanvullende materialen zullen zij het mysterie oplossen en het avontuur tot een goed einde brengen. Het feestpakket bestaat uit alle benodigde materialen en accessoires, zoals een tas, uitdeelzakjes, munten en oorkondes.Het kinderfeestje kan bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland én België. Bekijk de beschikbare kinderfeestjes onder de categorieknoppen hierboven. De komende maanden worden er nog meer kinderfeestjes ontwikkeld. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema, laat het ons dan weten. Wij horen graag waar u naar op zoek bent.

Thema

Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Thema
Heksen en Tovenaars
Thema
Sport
Thema
Ridders en Prinsessen
Thema
Mysterie
Thema
Spannend
Thema
Piraten
Thema
Cowboys en Indianen
Thema
Superhelden
Thema
Frozen
Thema
Actief
Thema
Dieren en Natuur

Leeftijd

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar

Locatie

Locatie
Feestjes buiten
locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle provincies
Provincie
Drenthe
Provincie
Flevoland
Provincie
Friesland
Provincie
Gelderland
Provincie
Groningen
Provincie
Limburg
Provincie
Noord-Brabant
Provincie
Noord-Holland
Provincie
Overijssel
Provincie
Utrecht
Provincie
Zeeland
Provincie
Zuid-Holland

Menno 15-05-2023

Super speurtocht. De meiden hebben genoten van het magische feestje. Vooral het einde is erg leuk bedacht. Ik verklap niets, gewoon bestellen.

Lieve 02-05-2023

Erg leuk feestje!

Lotte 18-04-2023

Erg compleet pakket

Lobbert 12-02-2023

Op zoek naar een feestje voor dit jaar kwam ik deze pagina tegen. Wij hebben dit feestje vorig jaar gedaan en helaas wil de jarige niet weer een speurtocht dit jaar, maar wat was dit leuk zeg. De organisatie heeft aan alles gedacht. Een totaalfeestje dat erg leuk in elkaar zit. Om aan te raden.

Opperhopper 10-01-2023

Een voetbal speurtocht hebben wij gedaan. Wie had dat gedacht dat je een speurtocht kon bedenken met het thema voetbal. Tof gedaan. De video's bij start en einde maken het af en kloppen helemaal met het thema. Wij hadden twee jarigen, dus er was wat onenigheid aan het einde over wie de tas mocht meenemen naar huis. Want een voetbaltas voor training is natuurlijk erg leuk. Dus wij belden de organisatie of we een extra tas mochten kopen voor de andere jarige. Nee hoor, niet nodig, die stuurden ze gewoon naar ons op. Wat een service!

JosjeP 14-11-2022

Erg leuk feestje en heel compleet. In totaal zijn wij bijna 3 uur zoet geweest met de speurtocht. Ik had de afstand iets groter gemaakt en tussendoor een stop gehouden bij een snackbar. Ze vonden het wel wat spannend, zeker met de briefjes zogenaamd van de bende die ze op de route hebben gevonden. Heel erg leuk gedaan. Wij komen hier zeker nog eens bij terug.

EvaenJohn 12-09-2022

Belachelijk koud weer, snotterige 5-jarigen en dan een speurtocht! Waar beginnen we aan dachten we. Bij de video vraagt de ridder of de kinderen hem willen helpen en er werd volmondig JAAAA geroepen naar het sherm. Om op te vreten zo cute! Tijdens de speurtocht heben wij meerdere keren gevraagd, moeten we niet naar huis gaan? Zijn jullie niet te koud? Nee niets daarvan, ze moesten de ridder helpen om zijn zwaard terug te vinden! Dus ze gingen vrolijk door. En dat zegt toch genoeg lijkt mij!

FeestvoorMik 24-06-2022

Wij hebben dit nu twee keer gedaan voor onze twee jongste kinderen. Het paardenfeestje voor onze 8jarige dochter en een spannend feestje over een diamantenrover voor onze 11jarige zoon. Beiden zeer geslaagd. Het is een pakket waar alles in zit. Zelfs een tas om op je route alle gevonden enveloppen in te doen. Ook direct handig voor de gym. Mijn dochter is paardengek en was heel erg blij dat op de tas een mooi paardenhoofd staat. Erg leuk gedaan allemaal en het materiaal is van mooie kwaliteit. Jammer genoeg is de oudste al te groot voor een speurtocht :(

Azurmy 09-04-2022

Erg leuk feestje met Magisch Merel. Leuk zo met videos bij de start en einde. De kinderen dachten echt dat ze konden toveren. Heel leuk!
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...