Alle kinderfeestjes

Geheimagent feestje!

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen als team een misdaad voorkomen of oplossen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten.

LEEFTIJD:
7 t/m 13 jaar.
DEELNEMERS:
Van 4 t/m 40 mogelijk
LOCATIE:
Thuis of op elke gekozen locatie.
PRIJS:
€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
WEBSITE:
http://wieisdedader.nl
TELEFOON:
088-4080804
EXTRA:
Met telefonische begeleiding
AANBIEDER:
Bootcamp4kids

Voor het volbrengen van deze missie ontvangen de kinderen het Top secret missiedossier met alle informatie en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie uit te wisselen. Anonieme sms-jes en informatie over verdachte personen in de omgeving maken de missie nog realistischer.

 

Tijdens een buitenmissie volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken zij codes en sturen zij geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnenmissie gaan de kinderen als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?

 

Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

 

 

Thema

Thema
Actief
Thema
Spannend

Leeftijd

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar

Locatie

Locatie
Feestjes buiten

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Noord-Holland

Marle Wetering

Afgelopen zaterdag onze dochter haar kinderfeestje gehad. Met kinderen van 10-11jaar. Het was echt super leuk. Ze gingen er helemaal in op. Alles en iedereen werd verdacht. Een echte aanrader dus!
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...