Alle kinderfeestjes

GaiaZOO

GaiaZOO, ontdek een adembenemende wereld van dier en natuur tijdens jouw kinderfeestje.

LEEFTIJD:
Zie website
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Kerkrade
PRIJS:
Vanaf € 16,50 p.p.
WEBSITE:
www.gaiazoo.nl
TELEFOON:
045-5676070
AANBIEDER:
GaiaZOO

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld; waan je op de Afrikaanse Savanna en sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren; de indrukwekkende leeuwen. Ontdek in Rainforest allerlei slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.

Voor de kleine bezoekers

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de JungleTour kunnen ze klauteren over spannende touwbruggen en hoge klimtorens. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust de dieren knuffelen.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein. In het mooie Zuid-Limburg ligt een prachtig dierenpark: GaiaZOO. In dit bijzondere en moderne dierenpark leven de dieren in ruime, natuurlijke verblijven. GaiaZOO is voor zowel kinderen als volwassenen een geweldig dagje uit, waar “beleven” en “ervaren” centraal staan.

In de JungleTour klauter je zelf in het bos over spannende touwbruggen en in hoge uitkijktorens. En via een steile glijbaan roetsj je weer naar je ouders toe.
En terwijl papa en mama koffie drinken op het terras draai jij een rondje op de DinoCarrousel. Op deze schitterende draaimolen staan maar liefst acht verschillende dinosoorten! Durf jij op de rug van de venijnige Velociraptor en Allosaurus te klimmen? Of houd je het liever bij de goedaardige Parasaurolophus of Iguanodon? Echte waaghalzen gaan voor de reusachtige Brachiosaurus van maar liefst 12 meter hoog…

Avontuur, actie en plezier zijn de benodigde ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje. Nét die zaken heeft GaiaZOO in de aanbieding om van elk kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken.

Adres
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Tel: 045-5676070

Thema

Thema
Dieren en Natuur

Leeftijd

Leeftijd
A) 0 t/m 3 jaar
Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Limburg
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...