Alle kinderfeestjes

Kinderfeestje bij de Koeckers

Hèt Pannekoeckenhuys in Den Hout is een super locatie voor een heel speciaal kinderfeest. Er zijn verschillende soorten feestjes mogelijk.

LEEFTIJD:
Zie website
DEELNEMERS:
Minimaal 4 deelnemers
LOCATIE:
Den Hout
PRIJS:
Vanaf € 9,95 per kind
WEBSITE:
https://www.koeckers.nl
TELEFOON:
0162-455036
AANBIEDER:
Het Pannekoeckenhuys

Themafeestje (Kies voor een Kasteel-, Tover-, Zee-, Bos- of Drakenfeestje)

Er zijn verschillende super leuke thema feestjes mogelijk bij dit pannenkoekenhuis. Als de kinderen binnen komen worden ze geschminkt en verkleed, passend bij het thema. Ook kunnen ze een kleurplaat maken in het gekozen thema. Alls kinderen van het kinderfeestje mogen spelen in de speelgrot of de enorme speeltuin buiten. Ongeveer een half uur voor het einde gaan de kinderen aan tafel: genieten van een overheerlijke pannekoeck met eventueel een lekker ijsje na. Tenslotte krijgt iedereen nog een mooie verrassing mee naar huis. Minimaal 4 kids en vanaf €9,95 p.p.

Bakkersfeestje

De kinderen mogen zelf koekjes maken met het deeg. De koekjes worden door de kok in de oven gedaan. Terwijl de koekjes bruin worden, kunnen de bakkertjes lekker spelen. Binnen in Puk's speelgrot of buiten in de Koeckerstuyn. Ongeveer een half uur voor het einde gaan we aan tafel: genieten van een overheerlijke pannekoeck met eventueel een lekker ijsje na. De kinderen krijgen hun zelfgemaakte koekjes in een zakje mee naar huis. Plús nog een leuke verrassing. Minimaal 4 kids en vanaf €12,50 p.p.

Koeckersgolf feest

Zoek jij een feestje met sportieve uitdaging? Speel dan Koeckersgolf golf (adventure-golf) met je vriendjes en vriendinnetjes. De Koeckersgolfsbaan is erg mooi met veel leuke holes voor kinderen. Zo is er een kasteel met ophaalbrug en horen jullie vreemde geluiden als je speelt. Niet schrikken! In totaal zijn er 18 holes met spannende uitdagingen. Leeftijd vanaf 6 jaar. Minimaal 4 kids en vanaf €12,50 p.p.

Stepfeest

Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een stepfeest. De kids gaan met een speciale outdoor-step of met zijn tweeën op een duo-step op ontdekkingstocht. Met een routeboekje vinden de kinderen hun de weg over de Koeckersheide. Onderweg beleven jullie van alles en moet je verschillende vragen beantwoorden. Weten jullie je de antwoorden, dan kun je veilig langs "Het meer van de Zeedraak". De route duurt ongeveer 2 uur en heeft een lengte van 6 km. Na afloop van de tocht kunnen de kinderen spelen en genieten van een heerlijke pannekoeck en eventueel een ijsje na. Alle kinderen krijgen een leuke verrassing mee naar huis. Minimaal 4 kids en vanaf €12,50 p.p.

Knutselfeestje

Dit is een feestje voor creatieve kinderen! Jullie mogen jullie eigen toverdrankfles pimpen! De kinderen versieren elk hun eigen fles met glitters, stiften, stickers e.d. De versierde toverdrank flessen krijgen allemaal een etiket met naam. Na het versieren kunnen de kids lekker gaan spelen in de speelgrot of grote speeltuin buiten. Na het spelen kunnen de kinderen genieten van een heerlijke pannekoeck en of ijsje. Als het feestje is afgelopen krijgen alle kinderen hun mooie versierde toverdrank fles mee naar huis en een leuke verrassing. De ouders/begeleiders van het feestje helpen de kinderen mee met knutselen. Er zal verder geen personeel vanuit Hèt Pannekoeckershuys het feestje begeleiden met knutselen. Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Minimaal 4 kids en vanaf €12,50 p.p.

DJ feestje

Een stoer DJ feest! Volg een echte DJ-workshop bij de DJ-school in Breda. Na de ontvangst bij de DJ school, met drinken jullie wat met een gebakje. Daarna worden de kids meegenomen in de wereld van muziek en DJ apparatuur. Altijd de DJ Booth van Tiësto eens willen aanraken? Dit is je kans! Na een korte uitleg van de instructeurs ga je samen muziek mixen met digitale controllers en professionele CD spelers. Na de workshop gaan jullie lekker eten bij Hèt Pannekoeckershuys. Voor kids vanaf 9 jaar.


Adres
Ruiterspoor 71
4911 BA Den Hout
Tel: 0162-455036

Thema

Thema
Koken en Bakken
Thema
Creatief
Thema
Actief

Leeftijd

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Noord-Brabant
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...